Obavijest o pozivu na dostavu projektnih prijedloga "Certifikacijom proizvoda do tržišta", referentnog broja: KK.03.2.1.08

Objavljeno u Novosti

Slijedom većeg broja upita potencijalnih prijavitelja, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, u svojstvu Posredničkog tijela razine 1, objavilo je sljedeću obavijest vezano za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Certifikacijom proizvoda do tržišta“, referentnog broja: KK.03.2.1.08.

Sukladno odredbama poglavlja 3.3 Uputa za prijavitelje, Poziv se vodi kao trajno otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga koji je otvoren do iskorištenja raspoloživih sredstava, odnosno projektni prijedlozi zaprimaju se u dva vremenska roka i to:

  • 1. od 22. svibnja do 29. prosinca 2017. godine
  • 2. od 16. travnja do 31. prosinca 2018. godine.

Naime, kako bi se potencijalnim prijaviteljima izašlo u susret i olakšalo pripremu dokumentacije potrebne za podnošenje projektnog prijedloga, odlučeno je da se tijekom prvog tromjesečja 2018. godine ne zaprimaju projektni prijedlozi s obzirom na to da je rok za dostavu godišnjih financijskih izvještaja 31. ožujka te da stoga tijekom prvog tromjesečja poduzetnici nisu u mogućnosti podnijeti cjelovit projektni prijedlog.

Sve informacije o pozivu, kao i cjelokupnu natječajnu dokumentaciju, možete pronaći ovdje, a eventualna pitanja i pojašnjenja vezano uz poziv možete postaviti isključivo putem e-pošte na adresu P11-certifikati@mingo.hr.