Korisnik bespovratnih sredstava: Dječji vrtić Drniš

Vrijednost projekta: 653.099,27 kuna

Ukupni prihvatljivi troškovi: 630.050,51 kuna

Bespovratna sredstva: 280.196,05 kuna

Projekt se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Iz Fonda za sufinanciranje EU projekata Dječjem vrtiću Drniš odobreno 276 tisuća kuna

Objavljeno u Energetska obnova zgrade Dječjeg vrtića Drniš na adresi Antuna Mihanovića 2, Drniš

Za sufinanciranje provedbe projekta "Energetska obnova zgrade Dječjeg vrtića Drniš", Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU odobrilo je 276.354,15 kuna iz Fonda za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini za 2017. godinu. Kako se projekt provodi na području Grada Drniša, koji je razvrstan u II. Skupinu JLS-ova prema indeksu razvijenosti, udio Fonda u sufinanciranju učešća Dječjeg vrtića iznosi 80% ukupnog vlastitog učešća.

Sredstvima EU fondova obnovit će se Dječji vrtić Drniš

Objavljeno u Energetska obnova zgrade Dječjeg vrtića Drniš na adresi Antuna Mihanovića 2, Drniš

Iz Operativnog programa „Kohezija i konkurentnost" Europske unije Dječjem vrtiću Drniš odobrena su bespovratna sredstva u iznosu od 280.196 kuna za projekt „Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja".

Ukupna vrijednost projekta iznosi nešto više od 630.000 kuna, a očekuje se da će se razliku od oko 350.000 kuna s 80% financirati Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU iz Fonda za sufinanciranje EU projekta te Grad Drniš u visini od 20%.

Projekt energetske obnove zgrade vrtića među ostalim obuhvaća sanaciju fasade, sanaciju krova, zamjenu vanjske stolarije i ostalo.

Izvor: Radio Drniš