Ivan Zoričić iz Karate kluba 'Drniš' najbolji je sportaš za 2012. u izboru Šibenskog lista

Objavljeno u Novosti

Gradonačelnik Drniša mr.sc. Josip Begonja nazočio je svečanosti dodjele priznanja najboljim sportašima Šibensko-kninske županije za 2012. godinu u izboru Šibenskog lista. 

Pored brojnih uzvanika svečanosti je prisustvovao i Šibensko kninski župan Goran Pauk koji se kao pokrovitelj prisutnima obratio prigodnim riječima te čestitao nagrađenima.

Šibenski list pokrenuo je izbor najboljeg sportaša šibensko-kninske županije za 2012. godinu zajedno sa svojim čitateljima koji su glasovali putem kupona objavljivanim u Šibenskom listu u proteklih pet tjedana. Glasovima čitatelja pribrojili su se i glasovi stručnog žirija Šibenskog lista u sastavu Ivo Mikuličin, dugogodišnji novinar; Goran Tomić, bivši trener Šibenika; Mile Nakić, bivši vaterpolist; Joško Sunara, izbornik hrvatske kickboxing reprezentacije i Ivo Špec, predstavnik Funcuta. 

Najbolji sportaš je drniški karatist Ivan Zoričić, član Karate kluba Drniš

Za najbolju sportašicu Šibensko-kninske županije za 2012. godinu izabrana je Nives Radić, europska i svjetska prvakinja u kickboxingu. 

U kategoriji najbolje ženske ekipe nagradu su odnijele cure Gimnastičkog kluba „Dišpet“, a za najbolju mušku ekipu proglašeni su košarkaši KK Jolly Jadranska banka. 

U ime nagrađenih riječi zahvale uputio je Ivan Zoričić.