Praznik rada i blagdan svetog Josipa Radnika brojni građani drniškog kraja proslavili na Promini uz besplatan grah

Objavljeno u Novosti

S ciljem da se Promina promovira kao izletnička destinacija, gradonačelnik Grada Drniša Josip Begonja i direktorica TZ Grada Drniša Josipa Čupić pozvali su građane da Praznik rada i blagdan svetog Josipa Radnika obilježe uz druženje u Planinarskom domu na Promini. Za tu prigodu Grad Drniš i Turistička zajednica Grada Drniša svim izletnicima osigurali su 120 porcija besplatnog „prazničkog“ graha s kobasicama pripremljenoga u drniškom hotelu 'Park', a kojeg su okupljenima u 12,00 sati podijelili gradonačelnik Josip Begonja, direktorica TZ-a Josipa Čupić, dogradonačelnik Nikola Lovrić, predsjednica Gradskog vijeća Grada Drniša dr. Emalija Čupić Gović, ravnateljica Dječjeg vrtića Niveska Vlaić i drugi.

Druženjem ispred Planinarskog doma, tijekom dana ispred doma okupilo se dvjestotinjak građana s područja drniškog kraja i šire koji su slobodni dan željeli provesti u prekrasnoj prirodi. Neki su među njima organizirali za cjelodnevni piknik te sa sobom ponijeli brojne rekvizite, drugi su u dom došli samo na druženje, na kavu i grah. 

Grad Drniš i TZ-a Grada Drniša dali su svoj puni doprinos da se međunarodni praznik rada u drniškom kraju iskoristi kao povod za izlet u netaknuti dio prirode.