Započeli radovi na kanalizacijskom sustavu u četvrti Glavica

Objavljeno u Novosti

Gradonačelnik Grada Drniša mr.sc. Josip Begonja, zamjenik gradonačelnika Nikola Lovrić i direktor Javnog komunalnog poduzeća 'Rad' Drniš Davor Jakelić danas su obišli radove na početku izgradnje kanalizacijske mreže u četvrti Glavica. 

Riječ je o nastavku IPA projekta ‘Unapređenja vodoopskrbnog i kanalizacijskog sustava s uređajem za pročišćavanje otpadnih voda za grad Drniš'. 

Sa ovim radovima bit će završena kompletna fekalna kanalizacija na području Glavice. Vrijednost radova je cca. 650.000 kn, novac je u potpunosti osiguran iz proračuna Grada Drniša. Rok za završetak radova je 150 dana. 

Priključenje na gradsku kanalizacijsku mrežu četvrti Glavica kao i još neki projekti koji su realizirani ili su u pripremi značajno će podići kvalitetu života u tom naselju, kazao je gradonačelnik Drniša mr.sc. Josip Begonja: "Osim nedavno završenog novog igrališta, te ovih radova na kanalizacijskom sustavu koje smo započeli, u četvrti Glavica preostaje nam još urediti i pojedine ulice, tek tada će ovo naselje imati sve predispozicije ugodnog življenja", kazao je gradonačelnik Begonja.