Čestitka gradonačelnika Begonje 'Tamburaškom orkestru Krste Odaka'

Objavljeno u Novosti

Tamburaški orkestar Krste Odaka iz Drniša na Međunarodnom festivalu hrvatske tamburaške glazbe ponovno je osvojio Zlatnu plaketu 'Tambura Paje Kolarića'.

Drniški tamburaši natjecali su se u konkurenciji s 18 orkestara iz Hrvatske i susjednih zemalja poput Mađarske, Slovenije i Srbije.

Natjecanje je održano u Somboru u Vojvodini.

Drniškim tamburicama ovo je jedanaesto zlato. S voditeljicom Milkom Tomić na festivalu se natječu zadnjih trinaest godina, do sada su osvojili dvije srebrene i 11 zlatnih medalja, što je najbolji pokazatelj kontinuiranog uspješnog rada. 

Povodom osvajanja zlatne plakete čestitku im je uputio gradonačelnik Drniša mr.sc. Josip Begonja:

Poštovana prof. Tomić,
 
Povodom osvajanja Zlatne plakete 'Tambura Paje Kolarića' na Međunarodnom festivalu hrvatske tamburaške glazbe, osvojene u konkurenciji 18 orkestara iz RH i susjednih zemalja, upućujem svim članovima tamburaškog orkestra Krste Odak  te Vama osobno kao voditeljici orkestra, iskrene čestitke u svoje ime kao i u ime svih građana našeg Grada.
 
Osvajanje ove zlatne plakete, koja je Vama 11. te dvije srebrene najbolji su dokaz uspješnosti  Vašeg predanog rada kao i rada generacija članova tamburaškog orkestra. Ujedno, ovo je i najbolji put promoviranja Drniša i drniškog kraja i na tome Vam od srca hvala. 
 
S poštovanjem,
 
GRADONAČELNIK:
mr.sc. Josip Begonja