Poziv poljoprivrednicima na predstavljanje aktualnih natječaja iz Programa ruralnog razvoja

Objavljeno u Obavijesti

Grad Drniš Vas poziva na

PREDSTAVLJANJE AKTUALNIH NATJEČAJA IZ PROGRAMA RURALNOG RAZVOJA ZA POLJOPRIVREDNIKE

Pozivamo Vas da nam se pridružite u Velikoj gradskoj vijećnici Grada Drniša, Trg kralja Tomislava 1, u srijedu, 27.05.2020. godine sa početkom u 17,30 sati

Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je natječaje u okviru mjere 6 iz Programa ruralnog razvoja za TO 6.2.1. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ i za TO 6.4.1. „Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“.

Imate OPG, a željeli biste se baviti ruralnim turizmom, proizvodnjom poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda ili drugom dopunskom djelatnošću? Ili imate postojeću dodatnu djelatnost na OPG-u koju želite razvijati?

Objavljeni natječaji Agencije za plaćanja u okviru mjere 06 iz Programa ruralnog razvoja su za vas. Više o natječajima možete saznati na predstavljanju natječaja za TO 6.2.1. i 6.4.1 u Drnišu.

Na predstavljanju natječaja će zainteresirani poljoprivrednici moći saznati slijedeće informacije:

  • predmet natječaja
  • visina i intenzitet potpore
  • tko je prihvatljiv za prijavu na natječaj
  • što se može financirati
  • koje uvjete morate ostvariti
  • provedba projekta
  • kriteriji odabira.

Kroz natječaje iz Programa ruralnog razvoja provest će Vas gđa Meri Krnić, voditeljica LAG-a „More“ koja ima bogato iskustvo u pripremi i provedbi projekata ruralnog razvoja.

Kako je zbog epidemioloških razloga broj sudionika na edukaciji ograničen, obavezna je prijava na edukaciju putem linka: https://forms.gle/hbJ6uUp9rtoC2tS58

Osobe koje nisu popunile prijavni obrazac i koje nisu evidentirane kao sudionik na žalost neće moći sudjelovati na radionici.

Radujemo se Vašem dolasku!

Gradonačelnik
mr.sc. Josip Begonja

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. PREDSTAVLJANJE AKTUALNIH NATJEČAJA IZ PROGRAMA RURALNOG RAZVOJA ZA POLJOPRIVREDNIKE - POZIV NA RADIONICU 176 KB