Poziv na radionicu Ekološka poljoprivreda i očuvanje krajobraza - NATURA DRNIŠ

Objavljeno u NATURA DRNIŠ – Održivi razvoj drniške prirodne baštine pod ekološkom mrežom Natura 2000

Pozivamo sve zainteresirane na radionicu Ekološka poljoprivreda i očuvanje krajobraza - NATURA DRNIŠ koja će se održati u Velikoj gradskoj vijećnici u Drnišu 29. rujna 2020. godine s početkom u 13,00 sati.

Radionica je dio edukativnih aktivnosti kojima se želi potaknuti zajednicu na održivo korištenje vrijednih prirodnih resursa, te posjetiteljske infrastrukture izgrađene unutar projekta "NATURA DRNIŠ - Održivi razvoj drniške prirodne baštine pod ekološkom mrežom Natura 2000". Više o projektu: https://natura.drnis.hr.

Radionica je namijenjena lokalnom stanovništvu, sadašnjim i budućim poljoprivrednicima, ali i predstavnicima javnog, civilnog i realnog sektora s područja turizma, kulture i sporta, a s ciljem jačanja ekološke svijesti, izgradnje pozitivnog stava prema prirodi, ali i umrežavanja dionika kroz izradu turističkih paketa proizvoda što prepoznajemo kao jednu od mogućnosti plasmana (eko)proizvoda. Paket proizvoda bi uključivao korištenje novoizgrađene posjetiteljske infrastrukture te ostale lokalne resurse – gastronomiju, kulturnu i tradicijsku baštinu, sportske aktivnosti i ostale lokalne usluge i sadržaje.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. POZIV I PROGRAM RADIONICE 259 KB