Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt 2016.-2017.

Objavljeno u Razvoj turizma na rubnim dijelovima Nacionalnog parka Krka

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije pokrenulo je Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u RH u razdoblju 2016.-2017. u svrhu prezentacije i promocije uspješnih projekata financiranih EU sredstvima.

Projekte su nominirali regionalni koordinatori (regionalne razvojne agencije), a pokrivaju brojna područja: poduzetništvo i razvoj poslovne infrastrukture, istraživanje i inovacije, zaštitu okoliša, socijalnu uključenost i zapošljavanje te poljoprivredu i zastupljeni su na području cijele Hrvatske, od Srijema i Slavonije preko Zagreba i Like do Istre i Dalmacije.

Projekt „Razvoj turizma na rubnim dijelovima NP Krka“ nominiran je u kategoriji investicijskih i infrastrukturnih projekata, te pozivamo sve da daju glas za ovaj projekt ulaskom na ovaj link: https://strukturnifondovi.hr/izbor-za-najuspjesniji-lokalni-eu-projekt-2016-2017/.

Glasati se može do 30. lipnja 2018. godine.

UPUTE ZA GLASOVANJE

Možete glasovati samo jednom.

Glasuje se na način da kliknete na tipku “Odaberi” koja se nalazi u dnu opisa svakog nominiranog projekta te da zatim potvrdite svoj izbor klikom na tipku “Glasaj ovdje” koja se nalazi na dnu stranice.

Da bi glasovanje bilo prihvaćeno, potrebno je da svaki glasač odabere ukupno tri projekta koje smatra posebno uspješnima iz svake od kategorija: društveni projekt, investicijski i infrastrukturni projekt, te međunarodni projekt.