Grad Drniš daruje najmlađe predstavom "Naš zeleni svijet" povodom blagdana Sv. Roka

Objavljeno u Grad Drniš - prijatelj djece

Pozivamo najmlađe sugrađane i njihove goste na dječju predstavu "Naš zeleni svijet" koja će se održati u nedjelju 16. kolovoza u 20,30 sati na Poljani.

„Poučeni izazovima sa kojima se susrećemo posljednjih mjeseci, sve više se vraćamo prirodi, vodimo veću brigu o očuvanju zdravlja i okoliša, pridajemo veću pažnju zdravim poljoprivrednim proizvodima, razvijamo sve veću svijest o važnosti reciklaže. Upravo ova naša najnovijia EKO edukativna predstava na zanimljiv i zabavan način uči djecu o temama očuvanja prirode, reciklaže i ekologije.

Predstava govori o očuvanju prirode i Planete Zemlje, reciklaži, te kroz interakciju s djecom, uči djecu, prije svega o očuvanju prirode, što oni sami mogu učiniti kako bi bilo manje smeća, te kako reciklirati nepotrebne stvari. Djeca u ovoj edukativnoj predstavi naučit će kako je nastala naša Planeta Zemlja, što su kiše i kako je nastao prvi život. No, naša predivna Planeta Zemlja treba danas našu pomoć... Ljudi su napravili previše smeća i stalno zagađuju našu Planetu Zemlju... Naučimo zajedno s Planetom Zemljom sve o odvajanju otpada!“

Predstava koja djeci na pristupačan način pokazuje i uči ih od najranije dobi kako pravilno odvajati otpad i reciklirati kako bismo održali našu okolinu zdravom i čistom.

Režija: Jelena Hadži-Manev

Glumi: Barbara Vicković/Mirta Zečević

Predstava će se održati uz primjenu epidemioloških mjera.

U slučaju lošeg vremena predstava će se održati u Kino-kazališnoj dvorani.