Javni poziv izlagačima za prijavu sudjelovanja na manifestaciji "6. Međunarodni festival pršuta – Drniš 2019."

Objavljeno u Međunarodni festival pršuta

Turistička zajednica Grada Drniša dana 15. srpnja 2019. god. objavljuje Javni poziv izlagačima za prijavu sudjelovanja na manifestaciji "6. Međunarodni festival pršuta – Drniš 2019.".

Turistička zajednica Grada Drniša zajedno sa Gradom Drnišom i Udrugom proizvođača drniškog pršuta organizira 6. Međunarodni festival pršuta – Drniš 2019.

Festival će se održati 23. i 24. kolovoza 2019. godine na gradskom trgu Poljana.

Svrha festivala je poticanje proizvodnje te promocija autohtonih i tradicionalnih proizvoda, rukotvorina koje se temelje na tradiciji i izvornosti, ostalog kulturnog i tradicionalnog sadržaja, te razvoj i promocija ukupne turističke ponude grada Drniša s naglaskom na gastronomiju.

Manifestacija je izložbeno-prodajnog karaktera, a pravo sudjelovanja i promoviranja i/ili prodaje imaju sve fizičke i pravne osobe sa odgovarajućom registracijom djelatnosti (tvrtke, obrti, zadruge, udruge, OPG, domaća radinost) i ponudom koja doprinosi ispunjenju svrhe festivala.

Pozivaju se sve zainteresirane fizičke i pravne osobe koje žele biti izlagači na 6. Međunarodnom festivalu pršuta i koje ispunjavaju uvjete sudjelovanja da putem prijavnice u prilogu ovog Javnog poziva prijave svoje sudjelovanje.

Popunjenu prijavnicu potrebno je dostaviti na e-mail: mfp.drnis@gmail.com najkasnije do 10. kolovoza 2019. god. ili do popunjavanja broja izložbenih mjesta.

Posebna napomena samo za proizvođače pršuta: manifestacija je natjecateljska, a ocjenjivanje pršuta će provesti Hrvatski veterinarski institut. Prijave za ocjenjivanje biti će otvorene naknadno, o čemu će proizvođači pršuta biti dodatno obaviješteni.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. PRIJAVNICA (WORD) 113 KB
2. PRIJAVNICA (PDF) 800 KB